Funktioner

Digital og trinløs indikator fra 0 til 50 volt. (Dette gør det meget nemt at få den nøjagtige værdi i modsætning til det gamle analoge Biothesiometer.)

Ingen probe indikator. (Dette sikrer, at sonden er monteret korrekt.)

Multiple operation mode (Plantar and Penile) software. (Medfølgende software har 2 programmer, et til Plantar til test af følsomheden på fødderne og pernille til test af følsomheden på penis.)

Nem tilslutning til pc via USB-kabel og Bluetooth.

Valgfri enkelt- eller flersidet rapport.

E-mail og enkel rapportudskrivningsfacilitet. (Udskriv let en testrapport eller send dem som en e-mail til den relevante læge osv.)

Leveres i stærk transportkuffert, specielt designet skumindsats til nem og sikker transport. (Dette sikrer, at enheden let og sikkert kan transporteres til klienter)

Testnøgle for at krydstjekke patientens følelsesevne.(En testknap, der gør det let at kontrollere patientens opfattelse.)

Softwaren findes på følgende sprog: engelsk, tysk, dansk og italiensk.

Kan bruges som enkeltstående eller sammen med Windows-baseret computer. (Biothesiometeret kan bruges både med og uden en computer, hvis computeren er tilsluttet via USB eller Bluetooth. Hvis biothesiometeret er tilsluttet en computer, registrerer softwaren automatisk de målte værdier og gemmer dem til en senere kontrolmåling eller til udskrivning af en testrapport osv.)

Kommuniker med Android-enheder via Bluetooth. (Du kan bruge en Android-telefon i stedet for en computer.)

Tilpasset PDF-rapport udskrivningsfacilitet.

DICOM understøttet rapportering.

USB-nøgle inkluderet i brugervejledningen, her kan du også gemme rapporter osv.

Shopping Cart